Beste leasemaatschappij 2024

Een vast maandbedrag

14 dagen bedenktijd

close

Stappen voor private lease

Ben je van plan om privé een auto te leasen bij ALD Automotive? Dan is het goed om te weten hoe het stappenplan eruitziet. Van bestellen tot wegrijden in slechts vier stappen.

1. Kies je auto

Wanneer je een aanvraag wil doen voor private lease bij ALD Automotive, kun je simpelweg online een auto kiezen. Door ons brede aanbod zijn er voldoende keuzemogelijkheden. Ga je voor een compacte stadsauto of een station met veel laadruimte? Kies je een nieuwe auto of een occasion? Kom je er niet uit en wil je hulp bij je keuze? Wij adviseren je graag. Bel onze private lease consultants op +31 (0)20 658 31 11.

2. Configureer

Wanneer je een auto hebt gekozen en op de configurator van deze auto klikt, krijg je nog een aantal keuzes omtrent de auto en de overeenkomst.

  1. Kies de uitvoering en kleur van de auto: Stel de auto zo samen dat hij helemaal aan jouw wensen voldoet. Ook kun je bijvoorbeeld winterbanden selecteren.
  2. Bepaal de looptijd van het contract: Standaard loopt de keuzemogelijkheid van 24 tot 60 maanden, waarbij een langere looptijd een voordeliger tarief oplevert.
  3. Kies het aantal kilometers per jaar: Wanneer je meer of minder kilometers hebt gereden dan in het contract is opgenomen, worden deze jaarlijks met je afgerekend tegen de prijs die op je contract staat vermeld. We verrekenen bij ALD dus ook standaard de minderkilometers.
  4. Kies je aanvullende services en opties: Wil je je eigen risico verlagen of je verzekeringen aanpassen? Stel je contract samen zoals jij het wilt hebben.
Keurmerk Private Lease

Jouw belangen staan voorop. Wij dragen het Keurmerk Private Lease sinds 1 februari 2016. Zo weet je dat je zorgeloos bij ons een auto kunt leasen.

img
3. EDR credit check

Vanuit de WFT (Wet Financieel Toezicht) zijn wij verplicht om een credit check uit te laten voeren. Zo beschermen wij je tegen te hoge financiële lasten. EDR verzorgt uit naam van ALD Automotive de acceptatieprocedure van jouw aanvraag. Je ontvangt van EDR een e-mail met daarin de vraag een aantal financiële gegevens aan te leveren. Binnen vijf dagen nadat EDR jouw gegevens heeft ontvangen, hoor je of de credit check positief was en of de aanvraag is geaccepteerd.

4. Levering

Is de aanvraag goedgekeurd en heb je het contract ondertekend? Dan heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd waarin je zonder opgave van reden van de overeenkomst kunt afzien. Na deze 14 dagen maken wij de aanvraag voor je in orde en laten wij je weten wanneer jouw private leaseauto wordt geleverd. Veel rijplezier!