Beste leasemaatschappij 2024

Een vast maandbedrag

14 dagen bedenktijd

close

Betrouwbaar privé een auto leasen met het Keurmerk Private Lease

Sinds 1 februari 2016 voldoet ALD Automotive aan het Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk.

Keurmerk Private Lease zekerheden

Het private lease keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Naast het feit dat de voorwaarden van een leasecontract helder en redelijk moeten zijn, is een andere eis dat leasende particulieren beschermd worden tegen te hoge maandlasten. Het Keurmerk Private Lease biedt vijf zekerheden voor leasende particulieren. Hierdoor weet je zeker bij welke partij je verantwoord een auto kunt leasen. De vijf zekerheden van het keurmerk vind je hieronder.

c
Eerlijke voorwaarden
c
Compleet product
c
Bescherming tegen te hoge kosten
c
14 dagen bedenktijd
c
Zekerheid bij klachten
Wat kun je verwachten?

In samenwerking met de Consumentenbond zijn de voorwaarden eerlijk opgesteld. Het moet voor jou duidelijk zijn wat er allemaal onder het leasecontract valt. Denk hierbij aan pechhulp, verzekeringen en wegenbelasting. Samen met jou kijken we wat je maandelijks kunt en wil betalen. Hierdoor betaal je nooit meer dan is afgesproken in het contract. Wanneer er een geschil is, wordt dit snel opgelost door een geschillencommissie. Je hebt bovendien het recht op 14 dagen bedenktijd.

Zorgeloos rijden

Lease met vertrouwen en zekerheid een auto. Geniet van een goed verzekerde auto, zonder zorgen. Dat is 'the freedom of not owning a car'.

img
Private lease bij ALD Automotive

Om aan het Keurmerk Private Lease te kunnen voldoen, zijn wij uitgebreid getoetst. We zijn daarom extra trots dat we het keurmerk mogen dragen. Bovendien weet jij zo zeker dat je een betrouwbaar privé leasecontract kunt afsluiten bij ALD Automotive. Bij vragen over het privé leasen van een auto kun je uiteraard contact met ons opnemen. Ook voor specifieke vragen over het keurmerk kun je bij ons terecht. Onze private lease consultants zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 31 11.

De 5 meestgestelde vragen

Is ALD Automotive aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Wat is inbegrepen bij de leaseprijs?

Hoe verloopt een aanvraag voor private lease?

Word ik geregistreerd bij het BKR?

Bekijk alle vragen